Darwins evolutionsteori tilbage bevist.

Der er mange derude i den store vide verden der tror på darwins evolutions teori. Altså at vi har udviklet os fra aber til mennesker, fordi vores krop var bedre egnet til at overleve.

Men, det er helt tydeligt at Darwins teori ikke passer. For hvorfor har vores krop så ikke udviklet Nike sko for enden af vores ben i stedet for fødderne.
Altså det er helt tydeligt at folk der skal nå bussen løber meget hurtigere med løbesko end med bare tær.
Burde vi ikke være født med sko på i følge Darwins teori? Jo det tror jeg nok vi burde, så den er hermed tilbage bevist.

28 kommentarer til “Darwins evolutionsteori tilbage bevist.”

 1. Noget være lort at fyrre af….Tænk på det matriale Nike sko er lavet af… de ville ikk være muligt af kroppen at lave sådan et matriale… og vi kunne godt bruge fødderne uden sko på…. Men hvorfor ikk have noget varm på fødderne…? Du går vel med sko.. Og Store varme støvler er ikk så nemme at løbe i lavede man nogen det lignede mere fødden som den er… Og der er løbe sko… Fødden er det bedste til fodbold eller løbe… Men det går sku nas at skyde til en bold med bare fødder…. Så tog vi nogle sko på den var meget tæt ind til fødden så det lignede man ikk havde sko på… Fordi at fødden er go nok som den er men vi bruger også tøj til at holde varmen…. Hvorfor har vi så ikk Stadig pels som får hvor vi ikk var så udviklede…..? Hvorfor fjernede Gud pelsen….? Hvorfor Lavede Gud Nogle fødder det ikk kunne klare at løbe på sten så vi måtte blive nød til at bruge sko for at beskytte vores fødder….?
  Æd den Assclown….

 2. Sikke noget pis man!

  Du er dum og høre på, og du skulle ta’ og få dig et stave-kursus…

  Æd den smarte.. :o/

 3. jeg elsker dert du har skrevet. det er bare så dejligt at høre at nogle kan skrive noget så godt. jeg kommer og boller dig i aften. og så kan du støne oooooooohhhhhhhhh Darwin.

 4. Darwin er ligesom træet og æblet, thi det aldrig ælles, det altid falde vil!
  Hvorfor skulle gud dog give os naturlige sko på fødderne, når han har givet os et Nike-firma til at gøre det??

 5. Jeg synes det er synd for alle skoleelever der skal have om ham…for det er krafthelvede et sygt emne!!!!

  Jeg synes det er sygt for; HVEM, JEG SPØR’ BARE, HVEM GIDER HAVE OM SÅDAN EN GAMMEL NISSE!!!!?

  det skal i lige tænke på, jer lærere som skal have jeres elever til at have om ham…..

  det er noget PIS!!!!

 6. Hvad er det her for en laterlig diskussion. Er det en flok unger fra børnehaveklassen der har hørt ordet Darwin? Hvem er det der sviner Darwin og hans evolutionsteori til, kalder den ‘PIS’ uden at begrunde det. Videnskab bygger på den forrige videnskab. Måske har Darwin taget fejl, men han er kommet med det mest sandsynlige bud. Jeg kan virkelig ikke se hvor i vil hen med bare svine hans teori til, hvad får man ud af det? Tag jer dog sammen, opfør jer anstændigt. I er da ikke børnehaveklasser vel? Og til kommentaren fra Kristina Kjersgård.Sig ikke du er over 7 år…Jeg vil ikke have om den gamle nisse, men om hans teori. Der er for helvede ikke Darwin man skal lære om i skolen, det er hans teori. I skolen lærer man forskellige teorier og så kan man selv vælge hvad man vil tro på. Kristendommens skabelsesberetning, Darwins evolutionsteori eller ‘Intelligent Design’. Desuden er skolen jo ikke en legeplads, det er et lærested, et sted man kommer får at lære noget, ikke for at blive underholdt. En sidste kommentar til en af de første indlæg: vi har ikke kondisko på fødderne rigtignok fordi vores krop ikke kan udvikle det, grunden ti at vi nogle gange udvikler os skyldes faktisk mutationer som normalt gør os handicappede. Selvom vi er et moderne menneske er udviklingen gået for hurtigt. Vores krop kan ikke følge med. Det tog jo flere millioner år bare at udviklingen tog skridtet fra encellet prokaryote til flercellet eukaryote…

  Jeg håber i retaderede møgunger lære noget af dette, ellers har jeg jo bare spildt min tid.

 7. Evolutionsteoriens tankegang, der startede i det 19.århundrede er stadig gældende, og møder stor opbakning. Charles Darwin hævdede, at dyr gennem tiden har gennemgået evolutionære forandringer. Men samtidig har han selv indrømmet teoriens problem i at bevise påstanden om disse udviklings stadier. (The Origin of Species Diffuculties on Theory Chapter 5) Ifølge Darwin, ville videnskabens fremskridt i fremtiden ville være i stand til at bevise hans påstande, men dette har endnu ikke lykkedes. Beviser der var fremlagt af evolutionsteoretiker er hver især fra de selv samme teoretiker blevet fjernet af litteraturen. F.eks. at den levende organisme i første omgang var en organisme/celle, der senere udviklede sig til fisk, derfra til krybdyr, som så udviklede sig videre til krybdyr for så sidst at udvikle sig til pattedyr. Åbenlyst er det, der er mest i øjenfaldende og bemærkelsesværdigt, er det scenario, der beskriver evolutionen fra aber til mennesker. Organismens tilfældige udvikling, der starter af sig selv, og samtidig begynder på et simpelt stadie, for så at udvikle sig til noget mere og mere komplekst synes at være umuligt.

  Evolutionsteoriens største forhindring er fossil resterne. Hvis man hævder at organismen gennem evolution har udviklet sig til komplekse arter, hvorfor findes fossiler af de mellemstadier ikke. (missing link) Faktisk, ser man på jordbunden, der indeholder rester af levende arter for omkring 500-530 millioner år, viser at disse komplekse arter er opstået pludselig, som ved et trylleslag, som var de skabt ud af den blå luft. Et alternative for Origin of the Species er genmutationer. Ved udsættelse af radioaktiv stråling eller ved andre påvirkninger, sker der mutationer i generne, så DNA forandrer sig og nye arter udvikles. Dog har man stadig den dag i dag ikke kunne fremlægge beviser for en vellykket genmutation. Et levende væsen, der muterer, vil ikke gavne organismen, faktisk i bedste fald vil det resultere i et mislykket foster, der kan medføre handicaps. Et af Darwins hovedpunkter er påstanden om at menneskets forfædre er aber. Denne påstand er stadig heller ikke blevet bevist. Som bevis herfor har man kun fremlagt et par kranier. Senere har disse beviser også blevet fjernet fra litteraturen. F.eks. har man i 1962 fundet ud af, at det kranie som blev fundet i 1912 i England, som man kaldte Piltdown, var forfalsket. Dette kranies kæbe tilhørte en orangutang, og resten tilhørte et menneske, der levede for 500 år siden. Ydermere har evolutionsteoretikere fremført kranier af Neandertal-menneskene og Romapihecus menneskene, som bevis for teoriens gyldighed, men som senere i 1953 igen er blevet fjernet litteraturen. Op til i dag formoder man, at der på jorden har levet 6500 forskellige abe-arter, og at de fleste er nu uddøde. At gå ud fra disse abe skeletter og hævde, at de er menneskenes forfædre tilføjer teorien ingen videnskabelig validitet.
  Som bevis for Darwins teori har man fremlagt fantasifulde tegninger. Det er diskutabelt hvor videnskabeligt disse tegninger er. F.eks. kan en kunstner meget nemt få et kranie til at ligne en filosof, eller en abe. Dette er op til den enkeltes fantasi.
  Dvs. konklusionen må være, at en påstand må bevises ud fra empiriske eksperimenter på et laboratorium og først derefter opfattes som en lov. Dette vil man uden tvivl anerkende som rigtig. F.eks. Newtons Tyngdelov, var den ikke blevet bevist var den stadig blot en teori, og hvis man troede på teorien ville man udføre eksperimenter, der ville bevise den. Som jeg ser det, er den Darwinistiske teori endnu ikke blevet bevist, og er stadig under på et eksperimentel og undersøgelses plan. Kort sagt, det er stadig blot en teori, der venter på at blive bevist. Der er mange derude i den store vide verden der tror på Darwins evolutions teori. Altså at vi har udviklet os fra aber til mennesker, fordi vores krop var bedre egnet til at overleve. Men, det er helt tydeligt at Darwins teori ikke passer. For hvorfor har vores krop så ikke udviklet Nike sko for enden af vores ben i stedet for fødderne. Altså det er helt tydeligt at folk der skal nå bussen løber meget hurtigere med løbesko end med bare tær.
  Burde vi ikke være født med sko på i følge Darwins teori? Jo det tror jeg nok vi burde, så den er hermed tilbage bevist.

 8. Noget at et fjols hvis man siger at Darwin ikke havde.. Med nogle få ændringer så stemmer Darwins evolutionsteori..

  lademann.dk søg under “udviklingslæren”

 9. Pingback: Joshua
 10. Haha, få jer et liv! At skrive om Darwin og beskytte hans teori sådan et sted her er ynkeligt. Har I ikke noget bedre at tage jer til.

 11. Hej, skal vi ikke være venner, så blir jeg glad og vil snakke om peppernuts fordi jeg godt kan lide peppernuts.. kan i li’ peppernuts det kan jeg.. og har jeg sagt at jeg kan lide peppernuts? nå men nu ved i det ok

 12. hej alle sammen, je hedder simon og syntes i tager alvorligt fejl, jeg er 15 år gammel og har om darwins teorier lige pt i skolen, jeg syntes det er virkelig spændende og jeg læser i han bøger hver aften inden jeg gar i seng. Det er yderst interesant. elsker jer alle sammen, kan man godt hører at jeg lige har fået mig en mand ? han hedder bo og er virkelig flot

 13. ? du er for sej konge sagt!!!
  det var akt her fra !
  ved gadt i ikke kan bruge det til meget men wtf ? rocks !!!!

  (\/)
  (0,o)
  (|| ||)
  ,, ,,

 14. I idioter herinde som tror på darwins teori, har fortjent en hjerne som den I har, hvor den kan blive fyldt med lort, uden at I vil tænke selv og skal have nogle mennesker som Darwin, sekt grupper, og andre slags onde mennesker til at bedrage jer med. Det hele er en illussion, sig mig hvordan kan aber forvandle sig til mennesker, I skøre aber. Det vil sige at hvis jeg nu kyssede en sten, så ville den forvandle sig sig til en suppe, eller den så ville forandre sig videre til en kanin. Sikke noget lort med alt det løgn og bedrag, det hele er eventyr, ligesom kejserens nye klæder. Skørt at folk er så dumme at tro på noget som overhovedet ikke er bevist. Hvor stammede aberne så fra, hvis vi stammede fra dem? Naturloven er noget tilfældigt pis til at fylde svage sjæle med lort, ligesom Scientology er, blot for at malke deres medlemmer økonomisk, fordi der er nogle mennesker som er lette at friste med deres løgn!!!!!

 15. Giuliano det er tydeligt at høre hvor dum du egentlig er. Alt livet på en planet starter, med små celler som udvikler sig. Selvfølgelig kan de udvikle sig endnu mere, ligesom det der sker når du vokser, du udvikler dig, det er bare meget langsommere. Og nogle siger at evolutionen ikke passer, da de mener kroppen mangler noget. Men menneskene stopper også evolutionen, hvis der bliver født et barn med tre arme vil lægerne muligvis operere den væk.

 16. jeg tror ikke på darwins teori, for det er det samme ligesom at hvis man sagde hvorfor har jernikke udviklet sig til eller træer der ikke udviklet sig til huse, af sig selv. det kan ikke bevises før man er død,og basta

 17. Jeg synes Charles Darwin er kommet med et meget spændende bud på hvordan det kunne have været. Problemet er at teorien for hurtigt fik vind i sejlene og derved blev implementeret. Som at implementere et IT system uden at have det gennem testet. For egen regning vil jeg påstå ligesom Darwin er en påstand at han er en løgner. Hvis der skulle være den mindste sandsynlighed i hans hypoteser så hvorfor er der stadigvæk aber og hvordan bevises linkene? Vi taler om at gå millioner af år tilbage og baserer og accepterer evolutionsteorien helt ukritisk bortset fra de mange, som heldigvis er imod. Evolutionsteorien er det værste sludder og den største løgn nogensinde i menneskehedens historie. Hvis der er nogle darwinister derude så kom med at håndfast og matematisk bevis, da her er tale om noget som er målbart og derved også skal kunne bevis målbart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *