Computernørder lever længere

Endnu en udokumenteret og ikke særlig videnskablig forskningsundersøgelse er dukket op til overflade. Her taler jeg ikke om hvor stor del af befolkningen der rent faktisk får suppe, steg og is til aftensmad. Nej her er tale om vigtig information om at computernørder faktisk lever længere end andre mennesker.

Ofte når man vil krydse en vej kører der biler på den. Og ofte vil man drage stor fordel af ikke at blive ramt af disse biler efter som det kan gøre ret ondt (har jeg hørt). Men oftest skal det times så man går ud mellem bilerne.

Her har “almindelige” mennesker kun gjort sig den erfaring fra den trafikerede vej, hvor imod computernørder har helt andre måder at gøre det på. De spiller nemlig frogger. Hele bundet. Og uden undtagelse. Frogger er et spil hvor man skal få en lille sød frø til at krydse vejen uden at blive splattet. Og det kan computernørder. Så derfor er de selv også RET gode til at komme over vejen.

Jeg forstiller mig selv som en lille frø når jeg skal krydse vejen. Så hvis i en dag ser en gå over over vejen mens han siger kvæk, kvæk. Så er det bare mig.

4 kommentarer til “Computernørder lever længere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *