Minipizza

1
42

Det første jeg vil kaste mig over er at lave minipizza. Det er så nemt så selv børn i 2. klasse kan lave det. (ja det er faktisk afprøvet under strenge forhold, og med fysisk afstraffelse som tak for hjælpen.)

Alt kan købes i netto, eller noget i den stil. Der skal ikke løbes alle mulige underlige steder hen.

Du skal bruge:
Pitabrød
Skinke i strimler
Revet ost
Sådan noget tomatpastasovs
Oregano
Evt. Ananas.

Tænd for ovnen på 220grader.
Pak pakken med pitabrød op (Dette er vigtigt for at der ikke skal komme plastik ud over pitabrødne når de skal i ovnen)
Smør sådan noget tomatpastasovs ud over pitabrødne (de skal ikke åbnes eller skæres op) man skal bare smøre det på siden af pitabrødet.
Kom så en masse skinte i strimler på, lige så meget som du har set i pizzaforretningerne plus lidt mere)
Og så på med osten. (dette er vigtigt hvis du vil have smagen af ost på pin pizza
Hvis du er fresh, og tør kaste dig ud i nogle eksperimenter så kan du forsøge dig med at komme nogle ananas på. Men dette vil jeg kun befale for de let-øvede og øvede.

Smid pizzaerne i ovnen, du behøves ikke vente på den er helt 220grader. Og så skal du bare vente omkring 15mins til de ser gode ud (osten skal lige have lidt varm-oste-farve/brunlig)
Tag dem ud (PAS PÅ DE ER VARME HVIS DU HUSKEDE DET FØRSTE SKRIDT MED AT TÆNDE OVNEN)

husk at smide lidt Oregano på.

1 COMMENT

  1. Kæmpe god opskrift.
    Har brugt den mange gange allerede, jeg har allerede nu erfaret at man kan springe punkt 1 over med at tænde ovnen da det er noget man åbenbart kun skal gøre 1 gang 🙂
    Jeg har forsøgt mig frem som øvet også med ananas, dette vil jeg dog ikke anbefale da det er meget svært at få den til at balancere oven på pita brødet samt når det endelig lykkedes er det ekstremt svært at bide over den.
    Det der grønne fra ananasen som stikker op over jorden når den er klar til at blive høstet kan med fordel skæres fra, det smager ikke specielt godt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here