Fugleinfluenza

You may also like...

1 Response

  1. Inger Guldbæk Bendiksen siger:

    Jeg har det ligesom den person , der har lagt indlægget ind . Nej jeg vil ikke dø af fugleinfluenza . !!!! Men hver dag , når jeg starter min bil og kører på job , så tænker jeg : ” hold op Inger , nu risikerer du at køre galt “. Hvorefter jeg kører afsted og tænker , at alle de risici vi lever med , dem kan vi ikke tage lige alvorligt , for så kan vi jo lige så godt lægge os til at dø i morgen . !!!!
    Vi må holde hovedet koldt og tage den del af skræmmekampagnerne , vi hver især kan leve med . Sådan er verden nu engang , med al den globalisering , al den viden og al den information . Vi dør jo i al den medieinformation , og al den ekspertsnak og advarsler , hvis vi ikke selekterer . Det gør jeg , og forelløbig får mine fire dværghøns og min kok : Hans Christian Andersen lov at leve . De er i høsegård med overdækning . De fodres inde , og så er det foreløbig det !!! Før gik de frit , men det gør de så ikke nu .
    Hilsen Inger Guldbæk Bendiksen Seminarielektor i samfundsfag og pædagogik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *