Hvordan skal en Cocio rystes?

You may also like...

3 Responses

 1. NOOB siger:

  Jeg må indrømme at jeg ryster min Cocio på alle 3 måder, fordi jeg ikke ved hvordan en Cocio bedst rystes!! Jeg håber pølsemændene kan afklare denne gåde!

  Hilsen Mikkeleet

 2. Morten siger:

  Cocioarm?

  Er det ikke bare en dårlig undskyldning for en wanker-arm?

 3. CL siger:

  Jøsses! Er der da ingen længere, der ved hvordan en cocio skal rystes???? En skændsel for de danske pølsevogne, i lighed med oksekødsruller og hvad de ellers finder på af sjove og ligegyldige tiltag…
  Tag nu ordentligt fat i din cocio, du skal vride hånden først så bunden vender op på flasken (dåser er selvfølgelig bandlyst – du drikker da heller ikke coca cola af dåser, vel!?) når hånden vender normalt. Hånden føres ned så armen er i strakt tilstand, og hånden vinkles let til højre (venstre hvis du er kejthåndet (ja, jeg ved det, det er ikke politisk korrekt)). Med hurtige korte refleksagtige rystelser fordeles bundslammet i flasken hurtigt og effektivt. Eventuelt kan man dreje flasken en anelse efter nogle sekunder, mest brugt ved de store 70 cl flasker. Med lidt træning behøver du ikke kigge efter hvornår cocioen er klar, du mærker det alene på indholdets konsistens der bliver svagt tykkere når bundslammet er fordelt. Nyd nu din cocio, fra flasken, og ikke fra glas i modsætning til coca cola…

  PS Cocio-arm er ikke at forveksle med wanker-arm, prøv du bare at wanke på ovenstående måde, hvis det lykkedes, så har du et større problem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *