Hvordan skal en Cocio rystes?

En af de ting i livet der er lige så givet som amen i kirken, er at en Cocio skal rystes inden den kan drikkes. Hvis du prøver at drikke en Cocio INDEN den er rystet, så må du håbe at du netop har været i kirken og sige amen først, for ellers ved ingen hvad der kan ske.

Det store spørgsmål er så: Hvordan skal en Cocio rystes?
Skal det være klassikeren med bunden op?
Måske er det bedre med toppen op?
Eller hvis du lever livet på kanten, i en frem og tilbage rystning?

Jeg vil nu begive mig ud til dem der ved MEST om hvordan man ryster en Cocio. Nemlig de danske pølsemænd. Der bliver rystet så mange Cocioer i det miljø at folk bliver skadet og må lægge sig syg flere uger med en såkaldt Cocioarm. (Her har jeg nok også her svaret på hvorfor min pølsemand pludselig forsvandt)

Hvordan ryster DU din Cocio? Smid en kommentar.

UPDATE:  Jeg har nu snakket med en pølsemand om sagen. I en ekspertudtalelse sagdehan, ud over at falde sammen af grin, at det havde han sgu aldrig tænkt over, og mens han hev en op for at prøve gik det op for ham at han bankede den i bunden med sin hånd og rystede den med bunden op. Det er altså sådan det skal gøres.

3 kommentarer til “Hvordan skal en Cocio rystes?”

  1. Jeg må indrømme at jeg ryster min Cocio på alle 3 måder, fordi jeg ikke ved hvordan en Cocio bedst rystes!! Jeg håber pølsemændene kan afklare denne gåde!

    Hilsen Mikkeleet

  2. Jøsses! Er der da ingen længere, der ved hvordan en cocio skal rystes???? En skændsel for de danske pølsevogne, i lighed med oksekødsruller og hvad de ellers finder på af sjove og ligegyldige tiltag…
    Tag nu ordentligt fat i din cocio, du skal vride hånden først så bunden vender op på flasken (dåser er selvfølgelig bandlyst – du drikker da heller ikke coca cola af dåser, vel!?) når hånden vender normalt. Hånden føres ned så armen er i strakt tilstand, og hånden vinkles let til højre (venstre hvis du er kejthåndet (ja, jeg ved det, det er ikke politisk korrekt)). Med hurtige korte refleksagtige rystelser fordeles bundslammet i flasken hurtigt og effektivt. Eventuelt kan man dreje flasken en anelse efter nogle sekunder, mest brugt ved de store 70 cl flasker. Med lidt træning behøver du ikke kigge efter hvornår cocioen er klar, du mærker det alene på indholdets konsistens der bliver svagt tykkere når bundslammet er fordelt. Nyd nu din cocio, fra flasken, og ikke fra glas i modsætning til coca cola…

    PS Cocio-arm er ikke at forveksle med wanker-arm, prøv du bare at wanke på ovenstående måde, hvis det lykkedes, så har du et større problem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *