Mobiltip

Selv om telefoner idag betegnes som SMARTphones, så er de sjældent særlig SMARTe.

Hvis der f.eks. er personer du ofte ringer op til eller sender mange smser til, skal du således finde deres navn langt nede på listen. Hvis personen hedder “Bjarne Xylofon” skal du således bladre helt ned i bunden da din smarte telefon smider efternavnet først.

Hvis det var en rigtig SMARTtelefon, så ville den selv lægge dem du bruger ofte øverst.

Men her er et trick:

Hvis du har f.eks. har Telmore som udbyder så finder du den top10 liste de automatisk laver for hver måned på hjemmesiden. Derefter tager du de numre du ringer mest til.
det kan være de 3. øverste på top listen. Pizzariaet, Hende du hele tiden ringer og stønner til, og X-Factor hvor du sender smser for at stemme på Vocaloca.
Omdøb derefter “Pizzaria” til “1 Pizzaria” og “Hende den hotte fra Netto jeg fandt nummeret til på facebook” til “2 Hende den hotte fra Netto jeg fandt nummeret til på facebook” og ja regn den selv ud. Ej så meget tør jeg ikke kræve af dig. “X-Factor” til “3 X-Factor”

Herefter vil dine 3 øverste på kontaktlisten være dem du bruger mest, og derfor har hurtigst adgang til. Det virker selvfølglig også på telefoner der i forvejen ikke er SMARTE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *