Sightseeing Prag

Endelige. Et sted med internet!

Fest i PragKlamt badTårn

Udsigt over PragSightseeing

Efter jeg var kommet til Prag skulle jeg mødes med nogle danske tøser hvor jeg kun havde mødt dem et par gange før. Det viste sig at være en rigtig god idé. Vi mødtes om aftenen for at tage ud og drikke nogle øl. Eftersom det kun kostede 40 kr at give en omgang store fadøl til 4 mennesker udviklede det sig som forventet. Dagen efter stod den på tømmermænd og sightseeing. Vi tog op i en smuk park hvor der var et højt tårn fra en verdensudstilling. Derefter gik vi over en gammel og meget kendt bro, der udmærkede sig ved at være fyldt med turister, og boder der solgte en masse lort.

Bagefter tog vi ud og spiste den bedste (og eneste vil jeg tro) vegatarburger nogensinde. Der går endda rygter om der er en gruppe oprettet på facebook bare for den burger. Der er også en billedet af den farve vandt har nogen steder i Prag. Ikke rart når man bare ønsker at koge ud. Dagen efter var der checkud og jeg tog afsted mod det sydlige Tjekkiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *