Sol og kørsel i italien

Flod i italien Mc i tyskerparadis have a nice day Værelse Udsigt i lille by Sø Garmin GPS Bjerg om aftenen

Nu er det ikke elendighed det hele. Der har faktisk været mange fede dage i bjergene med sol og rigtig varmt vejr. Jeg tog det stille og roligt på de italienske veje. Men skal først lige lure hvordan trafikken er hernede. Jeg har lavet 3 bommerter jeg ikke har været stolt af, men alt i alt har det ikke været et stort problem at køre hernede.

Jeg har blandt andet overnattet i Riva del Garda ved garda søen, hvor alle folk talte tysk til mig. Jeg er ikke gammel, stor og køre BMW. Så selv om kroppen havde brug for lidt hvile kørte jeg videre. Der var ikke andet end hoteller i den by.

På vej væk derfra kørte jeg forkert op af et bjerg. Da jeg holdte ind til siden blev jeg overhalet af en anden MC fra tyskland. Jeg tænkte at hvis han var på vej derop af måtte der være noget. Lidt senere kørte han så ned igen og jeg vendte straks om. På vej ned kunne jeg se han var holdt ind til siden og jeg besluttede at holde ind til siden og snakke med ham. Det var en rigtig god idé. Han havde samme GPS som mig og havde taget det forkerte sving, lidt som jeg. Han sagde den vej jeg havde tænkt mig at tage var lukket, og vi besluttede at følges ad rundt omkring. Han kørte stærkt men ikke super stærkt. Så jeg lagde mig bagved ham og fik virkelig kørt til min grænse. Han skulle lige som jeg have fyret lidt ferie af inden 1 maj og havde også tænkt at vejret ville være bedst her i slutningen af april. Det var nogle fantastisk små bjergveje vi fik kørt på og også en kop varm “kaffe” senere. Sagde farvel til Uli og er nu endt her i MC paradis. Der er flere motorcykler end jeg næsten orker at vinke til ned til en anden fantastisk sø. Det har været nogle SUPER dage i bjergene men jeg vender så småt snuden hjemad inden regnen rammer europa.

3 kommentarer til “Sol og kørsel i italien”

  1. Hold op hvor ser det bare dejligt ud, der hvor du er…lyder som om du har en rigtig god tur trods regn og alt sådan noget. Pas på dig selv på vejen hjem 🙂 kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *