Turen hjem til Denmark

i sneen mc ved sne heste i schweiz gammel tårn fra borg udsigt

Så sidder jeg foran min egen computer igen. Efter at have set vejrudsigten besluttede jeg mig for at tage nordpå igen inden det dårlige vejr ville ramme europa. Så ud over de første dage med regn har det faktisk været super vejr.

Aftensmad fik jeg en aften på en lokal restaurant. Søgte lidt ind i den lille by der lå lige ved siden af og fandt en tilfældig restaurant. Det var et ret fint sted og der stod jeg i mine overtræksbukser, tshirt, ubarberet og med strithår efter en dag i hjelmen. Men det var intet problem at få et bord da jeg var første mand (m/k).
Jeg bestilte en forret med 3 slags fisk fra søen og pasta med fisk fra havet. I forretten kunne jeg kun spotte 2 slags fisk, og det smagte ikke ligefrem fantastisk. Men jeg havde jo hellere ikke vidst havde jeg havde bestilt. Fisk fra havet var muslinger og rejer af forskellig slags, her var det kun rejerne og pastaen jeg fik ned. Hurra for italiensk engelsk. Da jeg blev spurgt om dessert tænkte jeg at jeg lige så godt kunne give den hele armen, og da tjeneren fortalte om de forskellige desserter på det bedste engelsk han kunne og da han til sidst sagde ved en dessert at han slet ikke kunne forklare hvad det var bestilte jeg det! Hjemmelavet is med frosne jordbær. Lidt held skal der også til!

Om morgenen efter at have spist morgenmad og slappet af nede ved den sø hotellet lå ud til var det afsted nord på. GPS’en var sat til at køre hjem og det tog mig i første gang syd på for at ramme en motorvej. Det var hamrende varmt og vejene var fantastiske langs søen. Derefter gik det nord på og da jeg var i schwitz kom jeg igen til at køre forkert på en motorvej men efter et kort kig på et rigtigt kort besluttede jeg mig for at bage tage den vej jeg havde ramt. Og det førte mig pludselig op i en masse bjerge og op til sne. Det havde jeg på ingen måde regnet med at se da jeg kørte afsted om formiddagen i 25 graders varme!

Derefter stod den på tyske motorveje og en enkelt overnatning i byen Fulda som eneste gæst på hotellet. Folk der har set de tyske motorveje ved hvor røvsygt det er, og folk der ikke har prøvet det ved det nu. Kom til færgen hvor der til min store overraskelse var fyldt med biler der skulle med over. Men som motorcyklist ryger man direkte ind foran køen. Hurra for det! Her mødte jeg en anden motorcyklist der havde taget samme tur bare til frankrig. Vi fik udvekslet røverhistorier fra de varme lande, og så var den færgetur faktisk forbi. Og kort tid derefter var jeg hjemme, efter en kæmpe oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *